Catering, vendéglátás

služby - catering Rendezvénye teljes kivitelezését vállaljuk étel- és italszolgáltatással, szakszemélyzettel éttermünkben, bárunkban, teraszunkon, melyről gyönyörű kilátás nyílik a Dunára.

Vendégiő és bár

služby - reštaurácia a bar A vendéglő és a bár kellemes környezetét nemcsak a Panoráma Hotel vendégeinek ajánljuk figyelmébe. A minden nap nyitvatartó vendéglő finomabbnál finomabb ételek széles választékával várja ebédre, valamint reggelire és vacsorára is az idelátogatókat. Az étlapon nemzetközi és helyi ételkülönlegességek találhatók. Itallapunkon minőségi hazai és külföldi borokat kínálunk fogyasztásra.

A hotel vendégei számára a vendéglő reggel 7 órától tart nyitva.

Konferenciaterem

služby - prenájom konferenčnej miestnosti Konferenciatermünk elsősorban szemináriumok, konferenciák, tanfolyamok, kiállítások, társadalmi rendezvények, szalagavatók, bankettek, lakodalmak és családi összejövetelek lebonyolítására alkalmas.

Szalon

Szalonunk kibérelhető kisebb társaságok (kb.30 fő) magáncélú rendezvényeire, mint pl. keresztelők, évfordulók, családi ünnepségek, esetlegesen munkaértekezletek megvalósításához.

Rotunda

služby - prenájom rotundy A negyven férőhelyes rotundánk kitűnő társasági összejövetelek helyszíneként.

Frissítők

služby - občerstvenie Minden egyes rendezvényre vendéglőnk személyzete frissítőket biztosít az Önök igényei szerint. Előzetes egyeztetések alapján ital- és étlapot állítunk össze egyedi és kreatív ételekből, hidegkonyhai alkotásokból.

Dekorációk

služby - svadobná výzdoba Családi és céges rendezvények látványvilágát egyaránt megtervezzük és kivitelezzük.
Ez nemcsak egy egyszerű catering szolgáltatást, hanem komplex látványt és élményt nyújt a résztvevőknek. Kápráztassa el jelenlegi és jövőbeni üzleti partnereit, barátait és ismerőseit, adja meg nekik az elegáns és felejthetetlen szórakozás lehetőségét!

Esküvők

služby - svadobný obrad Virágos boltív, zöld terasz, vörös szőnyeg, szemet gyönyörködtető kilátás a Dunára- mindez egy romantikus esküvői szertartás része lehet, ha minket választ.

Szolgáltatások

služby - ostatné Megrendelésre a hotel taxit biztosít vendégei számára.Ingyenes parkolási lehetőség a hotel területén, kerékpár megőrzése.Telefon, fax, xerox, információ.