location_onChľaba 444, 943 65, Chľaba-Kováčov, Szlovákia  phone +421 36 75 73 101     email panorama@​hotelpanorama.eu.sk

SzállásUbytovanie - Hotelová izba


A Panoráma Hotel szálláslehetőséget kínál két- ill. háromágyas szobáiban (pótágy lehetséges). Minden szoba önálló fürdőszobával, WC- vel, telefonnal, rádióval, TV- vel, wifi internettel felszerelt. A szobák légkondicionáltak, valamint a testi fogyatékosok számára akadálymentes szobák is rendelkezésre állnak.

Ubytovanie - Chatka


A hotel területén hat faház is található saját WC-vel és zuhannyal.


restaurant
Étterem és bár

local_parking
Ingyenes parkolás

wifi
Ingyenes WiFi


Üdvözöljük a Hotel Panoráma honlapján. A hotel Párkánytól néhány kilométerre, a Kovácspataki dombság természetvédelmi területen fekszik. A 2005-2006-os széleskörű felújítás és átépítés óta kényelmes, összkomfortos szobák és rendezett környezet várja a vendégeket. A hotel ideális környezetet biztosít társadalmi és sportrendezvények, üzleti tárgyalások, iskolázások, szermináriumok, valamint családi összejövetelek, esküvők, lakodalmak lebonyolítására.

A Panoráma Hotel a Kovácspataki- hegyek természetvédelmi övezet déli oldalán terül el, szép kilátással a Duna, a Garam és az Ipoly folyókra, valamint a Burda- hegységre. Vendégeink számára összkomfortos elszállásolási lehetőséget kínálunk két- és háromágyas szobáinkban (pótágy is igénybe vehető). A testi fogyatékosok számára akadálymentes szobáink vannak. Továbbá apartmanok, faházak, étterem és bár várja a pihenni vágyókat. 


Különféle társadalmi rendezvények, üzleti tárgyalások és tanfolyamok lebonyolítására harminc férőhelyes légkondicionált szalon áll rendelkezésre, szintén légkondicionált konferenciatermünk száz férőhelyes, rotundánk pedig negyven személy befogadására képes. Vendégeink számára lehetőség nyílik a konditerem használatára, sportszerek kikölcsönzésére. Strandröplabda-, teniszpálya, asztalitenisz, a nyári hónapokban pedig úszómedence áll a sportolni vágyók rendelkezésére.

Kovácspataki- hegyek nemcsak turisták által látogatott terület, a különleges növény- és állatvilág, a természeti érdekességek a kutatókat is vonzák.